Nya utmaningar!

Igår kände jag att varken jag eller LuckyB var så taggade på ett dressyrpass, så jag tänkte att vi kunde variera oss lite. Jag frågade klara snällt om jag kunde få låna hacket och halsringen att rida med och det kunde jag :D. Han fungerade ganska bra på halsringen och tyglarna var bara ivägen så vi tog av det och körde utan istället. LuckyB lyssnade väldigt bra på sittsen och efter en stund fattade han konceptet med halsringen ganska bra med. Så Mia tog mod till sig och styrde emot det JÄTTE stora hindret och det gick fin fint! Gick även över en vaxduk och senare gjorde vi även halt på den!


Stolt Mia XD

Bilder på Emma och Hannah när de rider :P

Idag följde jag med Emma och Hannah till ridbanan, de skulle ta sig ett dressyrpass på Timor och Gandalf. Självklart hade jag kameran med mig.















XD









Timors nya vänn.

Emma har äntligen hittat ett sällskap till Timor och här kommer lite bilder efter kravet från en viss ägare till timor :P







Hanny och Corren

Idag så har jag fotat när Emma och Hannah red Hanny och Corren. Hanny gick riktigt bra, Corren gick väll okej han var nog påverkad lite av det varma vädret. De red ett pass i haget och avslutade med 4 språng var.
Här kommer bilder som vanligt ^^













Vännerna

Min knölsvan skall få vila en vecka nu då han inte känns helt hundra och har haft lite feber :S

Ior eme

Ior eme är en häst som har stått på Uddetorpsskolans travstall. Men inte nu längre då han har flyttat hem till min vänn Annah. Vi var och provred honom för 2 veckor sen jag ,Annah och Klara. Jag tror att Annah föll för honom direkt. Ior är verkligen jätte snäll och jag tror att han kommer att passa Annah perfekt. Jag körde Ior i några av mina licenslopp och det var då jag verkligen började gilla honom (synd att det skulle gå 1,5 år innan jag fick upp ögonen för den hästen ^^).
Tog lite bilder när vi var där :P


Klara fick vara testpilot



Ior kan konsten att se konstig ut ^^

Blue och Ior för 3 år sen

Detta är också 3 år sen och typ 3 gången jag red Ior ^^

Ior tamdemkörning på tävlingsdag med Emma längst bak.

Tandem igen. (Emma finns bakom gubben jag lovar^^)


Betessläppet.

Jag fick ju hem en ridskolehäst vid namn Lucky boy för 2 veckor sen, och allt ha gått fint, även fast han är lite krasslig för tillfället. När vi släppte ihop hästarna gick allt fint det blev ju några små sparkar men inget allvarligt.








RSS 2.0