Bad update..


Idag har jag i alla fall varit ute i skogen och dragit stockar med Pilo, Pilo är king på allt inte kan man tro att han är 4,5 år! :O Han har hunnit med mycket i sitt liv nu! Gått ardennergalopp, blivit körd i jig, släpat ris, släpat stockar, plöjt ett trädgårdsland m.m Riktigt stolt över honom!
Men nu skall jag ut till min Knölsvan Lucky B. Höres

Grattis lillebror till studenten!

I onsdags tog min lillebror studenten ifrån Samhällsprogrammet på Dela gardie skolan i Lidköping. Självklart var hela tjocka släckten där för att fira! Jag orkar inte skriva så mycket så ni får se några bilder.



Valter <3
Vi var även på Valters dop i lördags!



Petter och Maja på balen.
(Älskar mitt underbara trasiga objektiv<3)

Bilder ifrån ardennergaloppen m.m

Foto: Kjell Hedvall

Emma körde sitt första lopp i söndags! Hon slutade 5a i ett lopp med högt tempo!

Jag är så stolt över henne och nu hoppas jag att hon får köra fler lopp!

Emma och Dream Prestige

Full fart!

Foto Klara

Foto:Klara

Pilo ser ju riktigt slimmad ut här :O

Foto: Amanda Blom

 

 


Ardennergalopp m.m

Jag har ju inte berättat här på bloggen att det kom sig så att jag också fick rida ardennergaloppen! I veckan som var så skulle ju jag och pilo träna ihop med en annan ardenner, Pilos pappa piraten, och klara skulle rida med på Nico. Allt gick fint och Pilo skötte sig bra. När vi ridit klart så frågade Kenneth (Piratens ägare) om jag kunde tänka mig att rida piraten i loppet och jag tackade självklart ja! Piraten är en 8 årig avelshingst, som är far till Pilo och vad jag har fattat det som är han ganska bra, snygg är han i alla fall.
I själva löpet gick det inte så bra för våran del, vi kom 4 av 4 deltagande. Men jag är asnöjd då han skötte sig under hela dagen.
Den jag är mest stolt över är Pilo! Han gick som en klocka hela dagen och det var nog inte många som anade att han bara varit riden i 3 veckor.
Under lördagen så deltog också Pilo i rasparaden dragandes på en gigg. Jag och Johan körde honom runt och han var jätte duktig även då. Jag skall försöka skaffa fran lite bilder på det med, men tillsvidare får ni nöja er med en på mig och Klara ifrån loppet :D

Foto: Amanda Blom

Pilo fick inviga den nya lastbilen :D Han gav den klart godkänt! Det var ju trots allt det längsta han någonsin åkt ^^

RSS 2.0