Livet här i Oslo flyter på..

Jag behöver ju knappast säga att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här, men för och vara ärlig har jag haft varken tid eller inspiration till att skriva ett inlägg. Men nu skall jag göra ett försök i alla fall.
Sen jag skrev sist har det hänt mycket. Jag har fått ett jobb på ett bemanningsföretag och på det trivs jag mycket bra då jag har fått längre arbetsperioder på de arbetsplatserna jag har varit på. Den första månaden var jag plaserad på en kantina. Jag trivdes mycket bra på kantinan låg på Norska musikhögskolan. Mina upgifter var huvudsakligen att stå i kassan samt att sköta disken eller ja vasken som det heter här^^ Jag jobbade med en jätte gullig thailändska som hette Duan och nu såhär efter att jag slutat där så håller vi fortfarande kontakten.

Efter arbetet på kantinan så fick jag börja jobba på en barnehage (dagis) fast 3 dagar i veckan men det blev så att jag fick jobb där de andra dagarna med pga sjukdom på de andra avdelningarna.
Frsta gångerna som jag kom dit så fick jag jobba på en småbarnsavdelning, barnen var ju söta men när de är i den åldern så är det lite svårt för den att förstå min "svorska" och sen kändes det som om det tog ett tag innan de tydde sig till nya människor. Resten av min tid på barnehagen spenderade jag på en storbarnsavdelning. På den avdelningen var barnen mellan 3½ och 5½ år. Att vara på denna avdelningen var mycket lättare för mig, då barnen var mer pratglada och sen så kan jag ju tillägga att det var inte precis ett nerköp att slippa byta blöjor XD
Jag gjorde min sista dag där i fredags och det kändes ite sorgligt då jag har lärt känna barnen nu, men det känns ändå kul att börja med något nytt.
Det jobbet jag skall börja på imorgon är ett lager jobb. Jag skall köra en truck liknande sak på ett ICA-lager.
Mer än så vet jag faktiskt inte då jag skall på ett möte imorgon där dom förhoppningsvis kan berätta mer.

Anna jobbar som servitris på en restaurang som heter LYST och hon verkar trivas väldigt bra. Hon jobbar jämt och vi syns bara på helgerna känns det som, men men pengar tjänar hon ^^

Nu skall jag ta och färga mitt hår.
Är det något ni undrar så fråga på!


Vi roar oss i alla fall <3

RSS 2.0