Snart ett år sen..




Känns konstigt att det redan har gått ett år..</3

Såhär ...

Så här rund kan man känna sig efter en julhelg hemma hos mor och far!

Alltså proppmätt inte spyfärdig^^

Hej jag heter Mia och jag har köpt mig en ny liten kamera! :D

Som rubriken antyder har jag köpt mig en ny kamera. Det blev en liten behändig Panasonic, så nu tänkte jag lägga ut lite bilder här. Jag har ju aldrig fantasi till att skriva särskillt mycket, så nu får kameran göra jobbet!

Jo detta är jag!

Utsikt från vårat rum.

Vår gata, första porten på vänstern är vår.

 

 

 

 


Ny resa på G

Nu i vår så fyller min far 60 år, så då har vi planerat en resa med hela familjen pluss några till. Jag, mamma och pappa kommer att vara borta i 5 veckor och sen kommer min bror Petter och ett gäng till ner och ansluter 2-3 veckor på slutet av tiden.  Vi kommer att flyga in till vietnam och sen ta oss in i Laos för att spendera en vecka där. Efter det så tar vi oss ner till Saigon och sen till en ö i södra Vietnam. Där kommer vi att stanna i 3 veckor och det är också då de andra kommer och gör oss sällskap.
Efter det så flyger allihop hem via Kuala Lumpur och där hoppar jag av och fortsätter min resa ihop med Anna, Bella och Hanna. Vi skall resa runt i Malaysia, Indonesien och Singapore i 2 månader. Planen för hur vi skall resa är inte riktigt klar än men vi skall i alla fall vara hemma igen 5 maj var det tänkt.
Jag behöver nog inte tillägga att jag längtar ^^


En bild från Indien får duga tills jag får nya .P

Lagerjobb.

I måndags började jag på ett nytt jobb nämligen ett lager jobb. Det är ett jätte stort ica-lager och jag jobbar på avdelningen för torrvaror. Jag kör runt med en truck och har en dtor med tant-röst skrikande i örat på mig. Eller ja jag kan ju förklara lite mer^^ Jagfår ett uppdrag att plocka ihop låt oss säga 100 varor till en icabutik, då säger tanten först till mig att hämta en pall eller en konteiner, när jag gjort det säger hon åt mig till vilken gång och hylla jag skall åka till och väl där så säger hon hur många jag skall ta och stapla på pallen. Och så fortätter det hela dagen, samanlagt skall jag ha plockar ca 850 kollin på en dag. Lite enformigt men det är kul att köra truck och det är j*vligt bra betalt :D Detta jobbet kommer jag att ha tills jag flyttar hem i Januari. Så nu fick ni en lite update om vad jag sysslar med :P


RSS 2.0