Lambretta

Igår när jag såg på körslaget blev jag sugen på att lyssna på Lambretta lite på jag sökte runt lite på youtube och jag upptäckte att jag kände igen alla låtar ^^ här kommer ialla fall den låten jag tror att de flesta känner igen!

Visst är den lite bra!

 

Linda sjunger ju också sången som de har i Let´s dance!

Heja LIDKÖPING!


Tävling

HÄR hittar du tävlingen!


Klockan!

Vill bara påminna er alla där ute att ställa om klockan!
Själv skall jag snart bege mig till jobbet. Blir bara några timmar, men jag skall passa på att köpa lite nya skor idag, nu när man har pengar på kontot igen ^^  Efter jobbet skall jag nog bara ta det lungt kanske gå ut å gå lite men de beror lite på min små fina skoskav vad det blir. jaja Hej då på en stund!

Dålig uppdatering

Det har varit lite dåligt med uppdateringar från min sida de senaste dagarna och det beror på att jag har fått gå in och jobba lite mer. Och jag vet inte hur mycket jag kommer att hinna de närmaste dagarna heller då det blir väldigt mycket jobb då med.
Jag kan ju berätta att jag kanske skall få ett till jobb men det är inte riktigt klart än. Men jag berättar självklart när jag vet mer. Ikväll skall jag gå ut på krogen med Emma och Hannah och fira deras födelsedagar lite! och imorgon blir det kalas hemma hos Emma. Så det var lite kort om vad som händer just nu.


Dagens jobb outfit!

Emma och Timor

Det blev lite kort trots det tråkiga vädret!Emma skall börja rida honom i lite högre form nu då han lätt blir lite framtung och ser hängande ut. Han ser med ens mycket större ut när hon får upp honom i formen och han blir mycket bärigare! Emma funderar nog på att tävla lite dressyr på Timor och det ser jag fram emot.



Den lille vallacken har humör (jag har nog 4 kort ifrån detta passet där han sparkar bakut^^)






Emma och Timor

Jag skall iväg med Emma till stallet om någon timme för att hjälpa henne med timor. Hon skall rida lite dressyr. Om det slutar regna funderar jag på att ta med kameran ut och lufta den. Om så blir fallet så får ni nog se lite bilder senare ikväll.


Emma och Timor i sommaren 2009

Mia bakar: Bullar

Bullar 40st
250°C  5-8min

150g smör
5dl mjölk
50g jäst (jäst för söta degar)
1dl socker
½tsk salt
1,4 liter vetemjöl
1 ägg till pensling
pärlsocker

Fyllning 1
rumstempurerat smör
socker

Fyllning 2
rumstempurerat smör
socker
kanel

Fyllning 3
Blåbärssylt
+lite socker beroende på hur söt sylten är.

Smält smöret och blanda i mjölken, värm upp till 37°C. Sedan är det dags att smula ner jästen i köksassistenten. Häll sedan i den uppvärmda vätskan över jästen. Blanda med assistenten tills jästen löst sig. Häll sedan i sockret och saltet och blanda igen. Nu är det dags att hälla i mjölet. Spara ½ dl till utbaket. Kör assistenten i 5 minuter så att allt blir väl blandat. Lägg över en bakduk och låt jästa i 30 minuter.
Gör nogrant rent yan som du skall baka ut bullarna på och mjöla den. Dela upp degen i 3 delar och kavla ut en av den och smöra den med det rumsvarma smöret (fyllning 1) strö sedan på socker. Rulla sedan degen som en rulltårta/ pannkaka (förstår du?) och skär 1-2 cm tjocka skivor som du sedan plasserar i bullformar. Nu skall de jäsa i 35 min. Med de andra fyllningarna gör du lika dant. Fast när du gör fyllning nummer 3 behöver du inger smör.

Skulle dock rekomerndera att inte ta riktigt så mycket sylt som på bilden, då det blir väldigt kladdigt.


När bullarna jäst färdigt så skall de penslas med ägg, när det är gjort är det bara att strö över lite pärlsocker  och skjutsa in dem i ugnen. Men kan även skippa pärlsockret och ta mandelflarn istället.







Nybakta bullar måste ju vara något av det godaste som finns!


Musik.

Dessa låtar spelas flitigt hemma hos mig just nu. Är helt förälskad i låt nummer 2! Den har ju varit med i Kanal5s reklam för Grey´s anatomy m.fl. Så jag gick helt enkelt in på www.vadheterlaten.se och kollade. Den sidan är väldigt bra, för jag sitter ofta och funderar på vad låtarna som spelas under reklamen heter och då är det bara att gå in och kolla.

 




LRK

Så då var det tisdag igen och det innebär ridning på ridskolan. Idag skall Emma börja rida på ridskolan igen efter några års uppehåll. Hon slutade rida på ridskolan något år efter att hon köpt Timor, kände att hon kunde lägga pengarna på honom istället. Men nu har hon i alla fall bestämt sig för att börja igen. Jag tror det är bra för man utvecklar sin ridning mycket när man får rida många olika hästar.

Jag och lucky boy

Nu skall jag titta på filmen En shoppaholics bekänelser. Hoppas att den är bra för jag har sett fram emot att se den i några månader. Sen skall jag nog ta och baka lite men vi får se.


Film

Så nu skall jag gå över till emma som fyller 19 dagen till ära! Jag har precis sett en film som heter 10 Things I Hate About You (1999) Julia Stiles och Heath Ledger har huvudrollerna. En mycket underhållande och romantisk film. Heath Ledger kommer alltid att vara en av mina favoriter. Så har ni lite tid över se den.


Löshoppning grupp nummer 2

Carin Ivarssons häst

Galina?

Carin Ivarssons häst

Carin Ivarssons häst

 

Annas Camparo

Annas Camparo

 

 

 

Sibys unghäst

 

 

 

 




Löshoppning LRK

Bilderna blev kass men jag tänker lägga ut lite ändå... Jonna tog kort på första gruppen med min kamera ( jag hade fullt upp med att fånga timor ^^) Sen tog jag över och tog lite bilder på grupp nummer 2. Stannade kvar för att hjälpa Anna att lasta Camparo.


Timor var taggad!


Timor


Happie


Julia ( den travaren jag hade i somras)


Kalle


Capital


Vinessa


Marianne och Capital











Vinessa ^^


XD jag och Vinessa

Det kommer ett inlägg imorgon med bilder ifrån grupp nummer 2, för jag orkar inte mer ikväll ^^

Converse

Så fort Conversen trillar in på jobbet så skall ett par röda få följa med mig hem!


Saknar.

Just nu saknar jag att jag inte rider lika mycket som förr. Förrtillfället rider jag bara 1 gång i veckan och det är på tok för lite. Så jag längtar verkligen tills i sommar då jag har Lucky boy att rida på :) Egentligen saknar jag väll mest att vara i stallet och motionera hästen, för jag längtar ju lika mycket efter att köra häst som efter att rida. Körde ju häst hela förra vintern då jag hade Njutningen, samt att jag jobbade hos travtränare Fredrik M Persson som hästskötare. Tanken är väll att jag skall försöka hitta något att rida på innan sommaren också men jag har inte lyckats hitta något än. Så vet ni någon som vill ha sin häst riden någon gång i veckan så hör av er! Den bör dock vara ganska stor då jag är 1,80 lång.

Du var min stjärna


Hej.

Idag är det inget speciellt som står på schemat. Jag har lite städning att utföra, samt att jag skall ner till stan och handla mat och en present till Emma som blir 19år den 22 mars :)
Jag har funderat ut en bra present så nu hoppas jag verkligen att hon blir glad. Men just nu sitter jag och lyssnar på musik och stickar lite på min mössa som snart är klar. Jag har bara kvar att sticka ihop den i "toppen". Sen är det bara att börja fundera på vilka värger nästa mössa skall få.
Detta är låten som jag lyssnar just nu.

 


Mia bakar: Chokladmuffins med marchmallows

Muffins ca.12 st
175°C  10min

100
g smör
2 2 st ägg
1.5 1.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
2 2 dl mjölk 3%
1 ½dl kakao
4 4 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
1 1 nypa salt
2 dl mini marchmallows


Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och rör ner i smeten. Blanda ner MarchmallowsarnaPlacera ut pappersformar i en muffinsplåt/vanlig plåtDekorera med några marchmallowsar på varje muffin.Grädda i mitetn av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)

 






Ser inte så goda ut men de var det vill jag lova ^^

 

 


Hästvakt åt Jacob hela helgen.

Peace Victory


Mössa.

Jag har börjat sticka den första mössan med garnet som jag fick av min mor. som ni kan se så är den i 2 olika nyanser av blått. Vet inte än om den kanske blir lite stor, så jag funderar på att repa upp det jag har stickat hittills och börja om. Men men vi får se..

Gillar att jag har fått med där det ser fult ut pga att det var där jag började ^^
Min nagel är också mycket fin har jag hört.

Hittade just en sida där du kan byta din design på firefox :)

Det finns en massa fina designer att välja mellan. HÄR är en länk till sidan.

Det blev denna söta med blommor för min del :)


Operation vaccinera Knut

Då var det dags att vaccinera Knut mot kattpest igen. Jag kan lova att min katt inte uppskattar detta. Själva vaccinationen är väll inga problem, men vägen dit. Han hatar att åka bil och jamar konstant i bilen hela vägen till veterinären och ser helt vettskrämd ut. Sen är han ju inte ett stort fan av kopplet heller. Men det är ju ett nödvändigt ont, vi kan ju inte avbryta vaccinationen nu när vi redan lagt ut flera hundralappar. Så jag får stå ut med att få onda ögat av Knut några dagar framöver^^


Mia bakar: Ankis kladdkaka

Detta är den godaste kladdkakan som finns. Jag har gjort den efter ett recept som jag fått av våran granne för några år sen och jag har bakat den flitigt sen dess. Och jag kan säga att den har gått hem hos alla som smakat den.

Kladdkaka
175°C   15-20 min

100g smör
3dl socker
1dl kakao
1tsk vaniljsocker
2dl mjöl
2 ägg

Smält smöret i en kastrull. Rör ner sockret och vaniljsockret. Tillsätt sedan kakon och äggen (ett och ett)
Och tillsist mjölen. Smörj en form med löstagbar botten och ströa den med ^^
sen är det bara att ställa in kakan i mitten. Jag brukar ha inne den i 17 min så den är riktigt kladdig. Kakan serveras bäst kylskåpskall.

Den skall egentligen serveras med hallon om det skall vara bär till,
men nu hade vi inte det hemma så några körsbär fick vara dekoration.^^


Knutte tyckte det såg gottigt ut.


Fy Fan...

Om man är beredd att skada sin här för att vinna en tävling så är man inte värd att leva och än mindre hålla på med hästar. Blev så jävla arg när jag såg klippen.

:(

I det här läget har hästsporten gått förlångt. Det är en gångartstävling inte ien tävling i vem som plågar sin häst mest...


The Twilight Saga: Eclipse

Ni som inte gillar Böckerna behöver inte kolla det är ingen som tvingat er. Men som ni kanske förstog i det förra inlägget med filmsnutten som ni så är jag väldigt förtjust i böckerna och jag hoppas verkligen att den här filmen som kommer upp på bio i juni kan leva upp till hälften av mina förväntningar iallafall.

 

Jag är på något sätt barnsligt förtjust i vampyrer. Jag gillar både böcker och filmer/serier. En vampyrsbekännelser var nog den första som jag blev förtjust i och just nu är det Twiligt och True Blood som gäller. Och jag längtar något så fruktansvärt efter tredje säsongen av True Blood. Har inte hittat någon bra preview än, men denna tar ju upp en del av handlingen i slutet av säsong 2 och lite av 3an.

 


Katter <3

Det har blivit väldigt mycket katter det senaste och nu skall det bli lite mer. Detta är ju förstås för att katter är ett av mina favoritdjur. Yeah Im a cat person! Det jag gillar med katter är att de är självständiga (det går att lämna dom en dag utan att behöva fixa ngn som går ut med dem ^^), vackra och framförallt smarta!

 

 

Nej jag är inte tjock jag är bara bekvämt rund!

Favorit i repris.

 

I´m watching you..

 



Mor gör Mia glad.

Min mor kom hem ifrån Filipstad idag efter att har spenderat helgen med morfar Sixten<3. Och under vistelsen hade hon besökt en loppis (Det är förövrigt tradition att gå på loppis när man är i Filipstad, och det finns loppisar där vill jag lova^^ ) Denna gången hittade hon en hel hög med garn åt mig. Det kostade endast 3 kr nystanet. Så nu skall det stickas mössor här i åsledet vill jag lova.

Massa fina färger.

 


Satan att inte Salem vann!

Jag höll tummarna hårt som få! och jag försökte röstade flera gånger men dock kom jag inte fram mer än 1 gång!!!! Illa!!!
Men vi får väll ta och hejja på lilla Anna i oslo iaf :)
Nu skall det sovas här i Uthagen! godnatt!

Flygande Gustaf!

Ja, Gustaf var med och bakade, och han kände för att visa sina flygarskills också! (Klara vill gärna inflika hur ångestframkallande den här bildserien är för henne.)



Som skadestånd för sömnsvårigheter, ångest och lite sorg så får Klara en länk.
http://klaraskrabater.blogg.se
 


Mia bakar: Browniemuffins

Har spenderat dagen med Klara och vi bestämde oss för att baka något, detta något fick bli browniemuffins! Vi gjorde dubbel sats, men det blev betydligt många fler än vad receptet angav!

Browniemuffins ca. 12 st
180°C 20-25 min

2 ägg
1 ½ dl socker
152 g smör
2 ½ dl mjölk
½ tsk vaniljsocker
3 ½ dl vetemjöl
1 ½ dl kakao
½ tsk bakpulver
valfri mängd hackad blockchoklad, mörk och/eller vit.

Knäck äggen i en skål, tillsätt sockret och rör om tills allt är väl blandat. Rör ner det smälta smöret, följt av mjölken och vaniljsockret. Sikta mjöl, kakaopulver och bakpulver över smeten och blanda ner det. Till sist rörs chokladbitarna ner. Fördela blandningen i de tolv formarna och strö lite hackad choklad över som dekoration. Grädda i förvärmd ugn i 20-25 minuter tills de börjar kännas fasta på ytan. Dessa brownies reser sig bara lite grann, inte alls som vanliga, pösiga muffins.






Klaras tjocka katt tyckte minsann att det såg aptitligt ut med chokladgegga!


 Färdiga browniemuffins, missfärgade av ljuset i köket!
 


:´(


The Twilight Saga: Eclipse

Nu har trailern kommit ut till nästa Twilight film! Skall bli spännande att se filmen även om den aldrig kan nå bokens standard! Jag hade förväntat mig att se mer av The Newborn och Victoria i trailern, men vi får hoppas att det kommer fram mer i filmen.


Underhållning när man har tråkigt.

Tränkte lägga upp lite länkar som kan underhålla i tråkiga stunder. Jag har börjat samla på mig ganska många nu. Men min stora favoris är ändå felsms som ligger som nr.3 på listan. Där kan man alltid få sig ett gott skratt.

Fina brev, till fina människor! 2 fina människor som skriver fina brev till fina människor, okända och kända människor får deras gulliga lappar och brev.


Argalappen Tvättstugelappar m.m som ballat ur ^^


Felsms.com Här kan man läsa sms som är felskickade, de är både jobbigt och roligt att läsa


Gossips.se Blogg skvaller


Film misstag Här kan man läsa om misstagen som kom med i filmerna, t.ex. saker som flyttar sig under en scen, film utrusning som syns m.m 


Film misstag 2 Samma som ovan.


Yearbookyourself Här kan du klistra in ditt eget ansikte i gamla yearbooks foton. Sajten ligger nere för tillfället men kommer nog snart att fungera igen.


BestofBlocket På BestofBlocket.se samlas alla roliga Blocketannonser som får oss att vikas av skratt!


Onödiginformation En sajt full med en massa onödigt vetande

Tvschack Här kan du kolla på filmer och serier helt gratis.


Vilken sajt är din favorit sajt?

Jag kan ju iaf låtsas att jag är glad ...










Nej jag bryter snart ihop..

Det är den trejde månaden på året och 2 av mina favorit hästar har dött. I januari Morris och sen fick jag igår reda på att Njutningen dog den 28 februari. Har ingen aning om vad som hänt henne. Hedvall hörde av sig och sa att hon var död och sen gick jag in på atg.se och fick det bekräftat. Så iom att en häst har dött varje månad hitills så kan jag väll bara vänta mig att en försvinner denna med. Och då bryter jag ihop...
Det jobbigaste är att jag satt och tänkte på Njutningen igår och jag saknar henne verkligen. Hon var ju mitt allt förra vintern, var ju uppe och körde den lilla damen i ur och skur. Jag skall försöka fåtag på fredrik imorgon och se vad som har hänt med henne. Det känns så jobbigt att inte veta, tänk om dom bara bestämde sig för att ta bort henne för att dom inte fick henne såld?
Kan verkligen inte sluta gråta, det är som med morris om igen.




Du kommer alltid vara min tjej <3
:´(





Mia bakar: "hallongrottor" fast med lingon.

I veckan när jag pratade med Klara så sa hon att hon skulle baka hallongrottor. Jag konstaterade då att jag aldrig hade försökt mig på dessa underbara små kakor. Men då det enda vi hade i huset var lingonsylt så fick det bli lingongrottor istället.

Lingongrottor ca. 30 st
175°C   15min

125g smör
3msk socker
½ ägg
2½dl potatismjöl eller majzena
valfri sylt (i det här fallet lingonsylt)

Smält smöret och rör ihop det med sockret. Tillsätt sedan ägget och potatismjölet/majzena och rör ihop till en deg. Smörj en plåt med smör eller använd bakplåtspapper. Forma små bollar av degen, lägg på plåten. Platta till bollarna och använd fingret och gör en fördjupning i mitten. I den lilla fördjupningen lägger du en klick sylt och sen är det bara att sätta in i ugnen.


Innan ugnen

Färdigt!


Nya skor

Min mor var inne på Intersport idag och kollade på rean. Då passade hon på att köpa ett par nya skor till mig. Ett par mönstrade converse för 200 kr. Jag tror dom kommer bli jättefina till ett par ljusare jeans. Tyvärr kan jag ju inte jobba i dom, men de kommer nog användas flitigt ändå.


Crazy Knut!

Jo som rubriken säger har våran katt Knut blivit helt galen denna vintern. Detta beror ju självklart på att han inte vill sätta sin fot utanför dörren, nu när det har varit så kallt. Han har ett beteende mer liknande en katunges än den snart 11-åriga kastrerade hankatt han är. Lever rövare med papper, bollar, snören och sladdar runt i hela huset.





Knut "Knutte" Belsebub Baghera <3

Eurovision 2010

Jag, Anna, Maria och Inger-helene (mina rumskamrater ifrån indienresan) har lyckats få tag på biljetter till genrepet på eurovisionsfinalen i Oslo. Vi skulle egentligen gå på själv finalen, men de platser som fanns kvar när vi skulle boka var snordyra. Men vi är nöjda som det är nu. Vi har bestämt oss för att gå ut och se funalen på någon trevlig pub i oslo istället.
Så nu måste vi bara få fram ett dugligt svenskt bidrag så att vi kan Hejja på vårt land utan att skämmas ihjäl! De norska tjejerna har lyssnat in sig på våra svenska bidrag och de gillar Erik Saade starkt, för mig och Anna lutar det nog mer åt Salem el Fakir och Andreas Johnson.
I denna videon kan ni se alla bidragen som är i final.

Vem skall du rösta på?

 

Norges bidrag till finalen däremot är ingen höjdare ^^

My hard is yours! XD


Bildbomb på Emma och Timor.

Bilderna blev inte så kul, hata ridhus. Jag längtar så tills solen tittar fram och marken har torkat upp!
Men endel bilder blev det i alla fall, lägger ut dem så alla får se vilken söt liten häst han är timor.

Lurvigaste hästen i stan!

Timor laddade som få på det lilla hindret, han är inte hoppad på ett bra tag ^^

Kolla Emma du kan ju nästan trampa ner hälen!XD

 


Iväg till ridhuset bär det..

Så nu skall jag slänga på mig lite kläder, för jag skall med Emma till ridhuset. Hon har inte kunnat rida sin Timor ordentligt på ett tag nu på grund av snön. Så jag skall vara lite hjälpreda och samtidigt försöka knäppa lite kort på dem. Och försöka är verkligen vad jag skall göra, tror nämligen inte att det går ta några kort alls där inne då dammar fruktansvärt mycket av det underlaget. Men blir det några kommer don självklart upp här

Emma och timor sommaren 2009


Åhh vårskor!

Nu börjar vårskorna komma in på jobbet och jag blir kär i allt jag ser. Men än så länge har jag bara lagt undan ett par skor. Är sugen på några par till men jag får nog ta och vänta till jag fått min lön ^^
Det ser ut att bli väldigt mycket galadiator inspirerat även i år av döma av de skor som börjat trilla in hos oss.

Denna skon från Duffy är den jag lagt undan.
Den finns i Ljusbrunt, Mörkbrunt och Svart som på bilden.

En klar favorit..


Can´t stop loving it! Kan ju tilläga att man känner sig rätt patetisk när man sitter och skrattar, komenterar serien och sedan upptäcker att man är själv hemma.....

Handla+naglar.

Nu skall jag bege mig ner till stan, för att handla det min lilla mor hade skrivit på en lista åt mig. Sen efter det skall jag bege mig ut till Klara. Först skall jag hälsa en sväng på de små hästarna som står där (ja chillen du skall få en morot av mig^^) sen skall klara ta mina naglar i sitt våld och förlänga dom. Hon har nämligen köpt ett förlängningskit samt en massa stämplar och grejer som vi skall testa på mina stackars naglar.
Resultatet kommer antagligen ut på bild senare ikväll.
Avslutar det hela med min favoritbild på Chillen

Chillen är tillsalu för övrigt :D

Färga håret?

Jag funderar starkt på att göra mitt hår lite ljusare nästa gång det blir dags att färga :)
Det lutar åt en färg som liknar den Miley Cyrus har på denna bilden.

Vad tycker ni?

En dag på skolstallet.

Igår bestämde jag mig för att följa med Emma till Uddetorps skolstall på travsidan. Jag gick ju trav på uddetorp och precis som Emma jobbade jag också helg där. Men en sak är ny! Dom har nämligen satsat och byggt ett nytt stall och då har dom också slagit sig ihop med ponnytravets stall. Detta resulterade i ett jättestort och fint stall. Igår var första gången jag såg det och behöver jag säga att jag gillade det ^^. De håller också på att bygga en stor körhall! Och den är gigantisk!
Vi började kl 6 på morgonen med fodring och avlindning av lindor, sen var det bara att släppa ut och börja mocka. Senare kom också Carro för att träna monte inför STC-cupen så jag passade på att ta lite kort.
På eftermiddagen så var Emma och Carro ledare på ponnykursen som vanligt, ponnyerna är ju så söta så att man kan dö!
Vi kom hem vid 5-tiden och jag kan berätta att jag var trött, har ju inte gått upp så tidig sen jag jobbade i stall sist och det var ju ett halvår sen ^^
Så nu lite bilder.

Nya stallet, detta är ena halvan ocha det ser likadant ut på andra sidan plus att det är 5 boxar på andra kortsidan med. De röda "barackerna är:2 selkammare, toalett, tvättrum, foderkammare och klädförvaring.
Makom dörren ni ser rakt fram så finns det 3 spolspiltor. I anstlutning till stallet ligger också en "klubbdel" med omkklädningsrum med duschar, Köksdel med liten matsal och 2 undervisningsdelar.

Skolstallets selkammare

Leffe the monte häst!

Monte sadel


Carro och Leffe

Carro och Leffe

Carro och Leffe



XD

Emma på ponnykursen





Så fina är de små ponnysarna



:)

Jag och min kamera

Jag skall börja med att berätta att jag har en Nikon D40x med tillhörande standard objektiv Nikkor 18-55 f/3.5-5.6. Men jag är så lat så jag har inte orkat lära mig fota ordentligt så alla bra bilder jag har tagit är på ren tur. Visst jag fixar ju tänket med motiv och ljus, mitt problem är ju mer när man inte har det optimala ljuset och då måste börja åndra på kameran. Jag vet liksom inte vad jag skall ändra?! Men nu skall jag i alla fall gå en fotokurs hos Klara så jag lär mig för det här går inte längre, vad är det för mening med att ha en systemkamera om man inte använder den till fullo?
Här kommer en bild jag gillar iaf ^^

Spike och Emma

tävling

Här hittar du tävlingen

Butiken som sponsrade tävlingen verkar ganska trevlig och där skall jag självklart klicka mig in igen :P


Så himla läskigt!

Inatt vaknade jag av ett konstigt dunkande ljud, och mörkrädd som jag är får jag panik och jag jag får inte mindre panik när jag ser att något rör sig utanför fönstret :O
Jag satte mig upp och spände ögonen allt vad jag hade mot fönstret. Och vad får jag se ? Jo ett rådjur som har klättrat upp på snöhögen, som blev till då pappa skottade taket, utanför mitt fönster.
Rådjuret ville nog komma åt de torra rosorna som stack upp ur högen för det stog där ett bra tag och åt. Sen när jag precis skulle sova så fick det sällskap av ytterligare ett rådjur. Tycker lite synd om dom, dom får ju kämpa som satan för att få någon mat när detär såhär mycket snö. Så nu har jag funderat på att sno lite hö ute hos klara och slänga ut lite så de slipper klättra upp på snöhögen och skrämma ihjäl mig ^^


Bild lånad härifrån

Skraplotter :)

Såg att man kunde få gratis skraplotter om man bloggar om gratisskraplotter.se. Skitbra ju! Alla ni som har en blogg kan passa på att skriva ett inlägg om dom, sen fyller ni i er adress och skickar länken till inlägget så får ni en tialott och en trisslott hem i postlådan inom en vecka! :)

RSS 2.0