Trakiga dagar i Padang.

Vi tog en minibuss till padang som tog 4 timmar och kostade 40 000Rp/per. Den gick relativt smartfritt men det var dock valdigt varmt. Val framme sa bad vi chaufforen att skjutsa oss till ett hotell som hette spice homestay, men dar blev vi inte kvar i och med att det inte fanns kvar. Vi akte till nasta som var 4 ganger sa dyrt som Lonley planet skrev. Underbart! Tjejen i receptionen berattade att bara 3 av hotellen som star med i Lonely planet finns kvar. Resten blev forstorda under jordbavningen.
Vi upptackte senare att hela staden blev forstord och ar under uppbyggnadefter jordbavningen som var ar 2009. Stranden var heller inget att ha sa vi tillbringade vara 2 dagar i kopcentrum och pa en marknad som inte heller var sa mycket att ha. Inget blev inhandlat.
Men vi fick i alla fall bokat en flygbiljett mellan Denpasar, Bali och Singapore. Det kostade cirka 700 000Rp sa det var ett ratt ok pris. Sa nu gor vi den flygningen den 13 april.
I tisdags den 22 mars sa flog vi till yogjakarta, dar vi ar nu. Vi har spenderat dagarna hitills med att kolla runt i staden, shoppa och kolla in sultan palatsen Kraton.
Inorgon skall vi ta en heldag, med start kl 05.00, med tempel. Vi borjar med att kolla in Borobudur och sedan fortsatter vi till 2 andra tempel som jag inte kan stava till sahar ur huvudet ^^
Vi kommer att stanna har i Yogja 4 dagar till sa jag tror nog att jag skall hinna uppdatera en gang till.

Lite utav shoppingen


Kommentarer
Postat av: Mari

Hej!

Ingen batik inköpt ännu?

2011-03-25 @ 13:35:54
Postat av: Klara

SV: Ja och inte nog med det, det kommer ju att finnas en Dianne-fölis också! :D

2011-03-31 @ 17:02:21
URL: http://klaraskrabater.blogg.se/
Postat av: mollie

var med och tävla om en länkning på min blogg, inte svårare än att skriva "jag är med" på detta inlägg: http://molliejosefina.blogg.se/2011/april/vinn-en-lankning.html#comment :)

2011-04-20 @ 20:51:53
URL: http://molliejosefina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0